Biografie

Sepp 66

Als kind ben ik opgevoed met een toekomst als opvolger van het bedrijf van mijn ouders. Zij deden hun best om een bewuste keuze te maken om mij anders op te voeden dan zij zelf. Toch droegen ze hun eigen twijfels en gebrek aan zelfliefde op mij over. Zij waren kinderen zonder keuze en overleefden zoals ik overleefde.    

 In 1990 kreeg ik een eerste zicht op de destructieve kanten van de afhankelijkheid van mijn familiesysteem. Ik leerde dat ik kon veranderen, verantwoordelijkheid voor mezelf te nemen en op mijn intuïtie te vertrouwen. Er ontstond een nieuwe ruimte in me met een uitdaging voor een eigen identiteit. Ik zag de mogelijkheid voor me, en de kwaliteit van doorzettingsvermogen in me, om dienstbaar te kunnen zijn aan anderen en besloot daar in 2002 vorm aan geven.    

In de opleiding kunstzinnige therapie ervaarde ik de diepere kracht van kleur en verbeelding. Vervolgens begon ik me in psychosynthese verder te verdiepen in de kracht van symbolen en archetypen in het onbewuste. Na drie jaar stopte ik en begeleide tot 2020 kinderen met hun gescheiden ouders in een omgangsregeling.

In 2015 vervolgde ik mijn studie behaalde in 2019 mijn diploma’s in psychosynthese en systemisch werk om als professioneel therapeut en coach/counselor aan de slag te kunnen. Vandaag begeleid ik vanuit een unieke synthese van levenservaring en studie, mensen, die het beste in zichzelf naar buiten willen brengen.